Köp Fästingavvisare Zero Bugs Human

Buy this
  • 279,00 kr
  • 17 Kvar


ZeroBugs Human rekomenderas ac Svenska Borrelia och TBE föreningen. Länk nedan för dig som vill veta mer och som vill komma i kontakt med föreningen.

www.borrelia-tbe.se


ZeroBugs™ Human riktar sig till människor. ZeroBugs™ Human är

helt ekologisk och utan några kontraindikationer. Den innehåller inget toxiskt och avger inga gifter, kemikalier eller lukter. Enheten fungerar genom emission av en serie ultraljudsimpulser som driver bort fästingar och loppor.

Fäst ZeroBugs™ Human med en karbinhake eller ett snöre genom ringen. Kan även fästas i klämman. För ett ytterligare skydd har ZeroBugs™ Human två sändare som har en bred aktionsradie framåt och mot höger och vänster sida samt bakåt. Se till att gallren inte täpps för.

nvändning: avlägsna fliken för att aktivera litiumbatteriet. Tryck på knappen i 3 sekunder för att aktivera eller stänga av enheten. Fem korta röda blinkningar anger aktivering och en lång röd blinkning anger att enheten stänger av.

Testad och bevisat effektiv vid Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory, Shool of Biosciencec and Veterinary Medicine. University of Camerino, Macerata, Italy. ZeroBugs™ Human är ofarlig för människor.

Kan med fördel kombineras med vaccin och andra skydd. För bästa effekt skall ZeroBugs Human bäras i midjehöjd med sändarna riktad utåt vid vistelse i fästingrik miljö såsom promenad, trädgårdsarbete, picknik, paddling, båtliv, jakt, fiske osv.

Förebyggande med aktionsradie ca 3 meter, IP klass 41, tål regn men inte bad.

På och avstängningsknapp på framsidan, batteritid 2400 timmar, går ej att byta batteri. Automatisk avstägning efter 24 timmar

Användning:

Dra ut den röda plastbiten märkt "PULL" för att aktivera produkten. Tryck på den vita knappen och håll den intryckt i tre sekunder för att stänga av eller starta enheten. Fem korta blinkningar anger att produkten startas och ett långt sken när den stängs av. Tryck kort på knappen, en gång, för att kontrollera att enheten är på. Batteritiden är ca 2400 timmar och batteriet är ej utbytbart. Enheten stängs av per automatik efter 24 timmar för att spara batteri.

Moms ingår med 25%