Aurora Mega Liposomal C 2000 mg

Buy this
  • 429,00 kr
  • 0 Kvar

Aurora Mega Liposomal C vitamin 2000 mg, fri från citronsyra. Sojalecitinet är helt fritt från GMO och certifierat. Låg sockerhalt eftersom maltodextrinet har fermenteras så är innehållet av socker är mindre än 1%.


Produktinformation

AURORA har en unik patentskyddad flerstegsprocess för att producera en högkvalitativ liposomal C-vitamin. Alla Auroras produkter tillverkas med strikt kvalitetskontroll och enligt högsta standard.

Nu helt och hållet fri från citronsyra!

Varje dos av Auroras C-vitamin består av miljontals mikroskopiska bubblor (liposomer) fyllda med C-vitamin. Varje bubbla (liposom) omges av skyddande, kroppsegna fosfolipider (non-GMO lecitin) och tar sig, via matsmältningssystemet, till tarmen och ut i kroppen. Upptaget av denna C-vitamin är jämförbar med injicerat C-vitamin och den innehåller så mycket som 2 gram. Vanligt C-vitamin tas inte upp i dessa höga doser.

Maltodextrinen /dextrosen är ekologisk och är en form av fermenterat socker. Det görs enligt en patenterad process för att användas som konservering. Detta gör att inga onaturliga konserveringsmedel behöver användas. 1% av detta tillsätts i produkten. Sockerhalten är ca 0%

Steviolglykosiderna som används framställs genom att enbart använda vatten och alkohol (etanol). Under torkningsprocessen försvinner dessa helt och hållet. Ingen bensen, inget artificiellt eller andra kemikalier används någonstans i processen.


Doser:48

Form:Flytande, omskakas före intag.

Rekommenderad daglig dos: (10 ml) doskopp medföljer

Ursprungsland:Kanada

Vegansk:Ja

Förvaring:Förvaras i kylskåp efter öppnande


Moms 12%