aQuator Mini Silver Vattenjonisator

Buy this
  • 2 795,00 kr
  • 4 Kvar

Letar du efter alkalisk vattenjonisator? aQuator silver erbjuder en silvervattenjonisator till ett attraktivt pris. aQuator silver är hushållsvatten jonisator med platta elektroder, med en unik vatten silveringsfunktion.


En certifierad och patenterad anordning producerar 1,1 liter joniserat alkaliskt vatten och 0,4 liter joniserat surt vatten. Om du är angelägen om att äta bra, vet du förmodligen redan att balanserad kost är väldigt viktig. Det första steget mot ett hälsosammare liv bör innebära att du dricker din dagliga dos av hälsosamt vatten.


En kvalitetsvattenjonisator passar bäst för dina dagliga behov och producerar högt alkaliskt, rikt syreformat vatten direkt när du behöver det. aQuator silver är en vattenjoniserare med platta elektroder, med en unik vattensilveringsfunktion.

Mobil, kompakt, säker och lätt att underhålla, det är ett perfekt val för den hälso-medvetna människan. Den alkaliska vattenjonisatorn består av en nedre behållare, ett flyttbart kärl med filter och ett lock som enkelt kan monteras enligt bruksanvisningen som tillhandahålls.

Joniseraren drivs med kontrollenheten på locket.


Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att använda dig av aQuator mini silver eftersom den är lätt att använda.

Följ bara dessa grundläggande steg:

1. Sätt in det borttagbara kärlet med filtret och fäst det på plats, fyll behållaren med kranvatten upp till det nedre märket på insidan, säkra locket på plats, slå på enheten, justera önskad tid (vattenjoniseringsnivå pH) med knapparna på kontrollpanelen, START joniseringsprocessen.

2. Håll koll på joniseringsprocessen genom att följa tiden på displayen på kontrollpanelen. Det tar ungefär 4 minuter att slutföraAn (beroende på alkalinitet och mineralinnehåll i vattnet)!

3. Efter det att tiden är ute, hörs en varningssignal och enheten stängs av automatiskt. När joniseringsprocessen är över,

DRA UR SLADDEN FÖRST INNAN DU LYFTER UPP LOCKET!!!

Ta bort locket med elektroderna och placera dem på en specialbrickan som medföljer, Ta sedan bort kärlet med filtret.

Nu kan du dricka det joniserade vattnet, och jag vågar nog påstå att du kommer att bli överraskad hur gott vattnet smakar.

AQuator silver alkaliska vattenmaskin producerar så mycket som 1,1 liter joniserat alkaliskt vatten och 0,4 liter joniserat surt vatten. Du kan dock vända om proportionerna genom att placera det borttagbara kärlet på den andra sidan av den nedre behållaren.

Använd din aQuator mini silver jonisator efter behov så har du alltid gott joniserat nytt vatten. Filterbyte 1 gång i månaden medföljer 2 extra. Finns att köpas till för 110 kr för 10 membran.

Såsom angivits ovan har anordningen en ytterligare. Vattensilveringsfunktion. Dra fördel av den här funktionen med hjälp av den speciella silverelektroden som ingår i produktpaketet. Det tar några sekunder att producera 1,5 liter friskt silvervatten, vilket är känt för dess antiseptiska egenskaper.

AQuator silvervattenjonisator är en certifierad och patenterad enhet. I priset inkluderas moms med 25%.